Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#سال

در مورد این برنامه جدید کمک های دولتی که برای والدینی هست که بچه زیر ۱۲ سال دارن و ساعت کاری شون کم شده و یا کارشون رو بخاطر نگهداری از بچه ها از دست دادن اطلاعاتی دارید؟ اینجا کسی اپلای کرده تا بحال؟
2021-01-18 21:09:18 #Montreal [کمک هزینه دولت][فرزند] کمکهزینهدولت

وقتی cash. حقوق میگیریم باید چه مدرکی از کارفرما مبنی بر اینکه این پول حقوق دریافتی هست دریافت کنیم بجز t4 ؟ چون t4 را سال بعد ارائه میدن و من باید هر ماه این درآمد را نشون بدم
2020-12-12 12:23:34 #Toronto [کار][کار کش] کمکهزینهدولت

من شاغل نیستم دخترم هم نوزده سالشه میتونم از کمک هزینه دولت استفاده کنم ممنون میشم راهنمایی کنید؟
2020-12-12 11:51:13 #Toronto [کمک هزینه دولت] کمکهزینهدولت

من از اوایل سال ۲۰۲۰ یه بیزینس خانگی داشتم که درآمدش متغییر بود ولی. الان نزدیک یک ماه ونیم که در آمدم خیلی پایین اومده با توجه به اینکه پارسال من تکسی نداشتم و امسال بیزینسم کش بوده آیا میتونم کمک هزینه دریافت کنم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید
2020-12-09 07:39:43 #Toronto [کمک هزینه دولت][بیزینس خانگی][تکس][مالیات] کمکهزینهدولت

سلام دوستان من یه سوال دارم لطفا هر کی اطلاعات داره راهنماییم کنه. من پی آر دارم و بعد از سه سال از اولین لندم به کانادا اومدم میخوام بدونم بمدت چند سال میتونم از مزایای وام و بورس استفاده کنم آیا مدت باقی مانده من از مهلت پنج ساله ام (دو سال) ملاک مزایای وام و بورس میشه یا اینکه طور دیگه ای محاسبه میشه اگه پاسخ بدین ممنون میشم.
2020-11-17 21:56:54 #Montreal [وام و بورس] کمکهزینهدولت